Renovera Fasaden

De flesta hus och fastigheter behöver en ny fasad någon gång. Eftersom vårt svenska klimat är så varierande blir det påfrestningar på fasaden oavsett vilket material den består av.

Det kan ibland räcka med att man renoverar sin fasad och ibland behöver den bytas helt. Att göra det kräver både tid och kunskap för att det ska bli ett bra resultat, oavsett om det handlar om en renovering eller en ny fasad.

Vissa produkter passar bättre än andra att använda som fasadbeklädnad. Exempel på fasadbeklädnad i olika material är puts, tegel, plåt eller trä. Oavsett vilket material din fasad består av, kan vi hjälpa dig med renoveringen av den.

För att ge din fasad längre livslängd är det viktigt att titta till den med jämna mellanrum. Risken finns att det kan börja växa alger och mögel som angriper din fasad, om du har koll på hur fasaden mår är det lätt att upptäcka om något behöver åtgärdas. När du tittar över din fasad kan det vara bra att även passa på att tvätta den, något som du enkelt kan göra själv med till exempel en högtryckstvätt.

Skulle det vara så att det börjar bli dags fasadrenovering – kontakta oss på Dalslands mur & puts AB. Vi har duktiga hantverkare med lång erfarenhet och bred kunskap gällande olika fasader och fasadrenovering. Kontakta oss för prisförslag och diskutera igenom upplägg för er fasadrenovering.

Hur kan vi hjälpa dig?

3 + 13 =

Vi är din partner för alla typer av murningsarbeten, putsning och fasadrenovering.

Telefon

0762 344 523

Följ oss